Uden parfumestoffer

Makeup

Skal du til en særlig begivenhed, en fest eller blot have idéer til din daglige makeup?

Når du får lagt makeup af mig, får du selvfølgelig også en vejledning i hvilke farver der passer til dig, hvilke produkter (flydende/faste/cremet) som er bedst til din hud og ønsker og ikke mindst hvordan du selv kan bruge forskellige værktøjer til at få en holdbar og smuk makeup.

For din hud

Produkter

Jeg anvender udelukkende produkter uden parfumestoffer, talkum, petroleum, konserveringsmidler, ftalater, gluten og som ikke testet på dyr.

Makeuppen er hudplejebaseret, enkel og effektiv og smukt pakket ind i bæredygtig emballage (genanvendeligt pap og plantebaseret farvetryk)

 Alt hvad du har brug for til at kunne lægge en flot makeup kan selvfølgelig købes i klinikken.

 

Til dit bryllup

Brude makeup

Jeg tilbyder altid en prøvemakeup, hvor vi sammen finder egnede og ønskede farver. Både til hud, læber og øjne. Prøve-makeuppen er ikke en fuldendt makeup, men en mulighed for at afklare hvilken farver og former du ønsker og som klæder dig bedst. Prøvemakeup er altid med i den samlede pris og har en varighed af max 60 min.

Såfremt du måtte ønske farve af vipper og bryn, ret af bryn, ansigtsbehandling osv. betales disse ydelser udover brudemakeup prisen.  

Individuel makeup

Makeup er individuelt, men en ting er helt sikkert – alle brude vil gerne gøre noget særligt ud af deres makeup på den store dag. Brude makeup er makeup der kan være lige fra let og helt naturlig, til makeup som har mere udtryk og farve.

Din store dag

Makeuppen til dit bryllup tager afsæt i hvad du ønsker og må gerne være mere fremtrædende end til daglig, dog endelig ikke for meget. Sammen med dit frisure og din kjole, skal makeuppen danne en helhed om dig på den store dag.

Bestilling

Når du booker “Brudemakeup”, kan du vælge mellem at få lagt makeuppen her i klinikken eller hjemme hos dig selv.

Ved bestilling betales et depositum på 50%. Når depositumet er betalt er din booking endelig reserveret. De resterende 50% betales ved prøven. Depositumet refunderes ikke ved afbestilling senere end 2 mdr. før. Evt. kørsel er ikke inkluderet.

Ønsker du at andre festdeltagere også skal have flot makeup er prisen 500 kr. pr stk. (30-40 min)

lad mig stå for underholdningen…

Makeup event

Du står til gengæld for invitationerne, husly og lidt til ganerne.

Jeg kommer gerne, hvis du kan samle mindst 6 og max. 8 veninder/venner til et par hyggelige timer enten i dag eller aftentimerne (kan bookes efter aftale på hverdage mandag-torsdag).

Jeg medbringer naturligvis diverse engangsudstyr som vatpinde, vatrondeller, kleenex, spejle til alle deltagere, pensler i alle størrelser, øjenskygger i et utal af farver, rouge, foundation, mascara, liner, fugtspray osv.

Produkterne er med rene mineraler og indeholder hverken talkum, parabener eller bly i mascaraen. Det er faktisk så rent at du kan sove med det på. Hver deltager får “frit lejde” til at lege med alle makeup produkterne.

Prisen: 2500 kr. for 2 timer (inkl. udpakning og nedpakning) -uanset hvor mange I er (men max 8 personer).

Hvis du bor mere end 5 km væk, vil der være kørselstillæg.

Skriv til mig på mail Beauty@klinikbettina.dk eller ring på 6131 0133 eller skriv en besked via Facebook www.facebook.com/klinikbettina.dk – så finder vi en dag/tid som passer.