Ansigtsbehandling skræddersyet til din hudtype

Hvad skal jeg vælge?

“Når jeg ikke ved hvad jeg skal vælge” er for dig, der ikke ved præcis hvad din hud har brug for af behandling.

Lad mig hjælpe dig med at finde ud af hvad præcis din hud har brug for.

Mine anbefalede ansigtsbehandlinger

Når-jeg-ikke-ved-hvad-jeg-skal-vælge - 60 min.

Det kan være svært at vælge hvilken behandling som lige præcis passer til dig og din hud.
Lad mig hjælpe dig med at finde ud af hvad præcis din hud har brug for når du ligger til behandlingen. Du vil opleve at behandlingen giver dig en mere jævn, blød hud med masser af glød.

Når-jeg-ikke-ved-hvad-jeg-skal-vælge *LUKSUS* - 70 min.

Luksuriøs ansigtsbehandling med fokus på både ansigt og decolté, som både plejer, fugter, udglatter og genopbygger huden. Behandlingen giver dig en fantastisk følelse af velvære og afslappethed. Vælg gerne “Jeg ønsker vejledning..” hvis du ønsker at få vejledning til nye produkter og lign.

Kort intensiv ansigtsbehandling - 25 min.

Den perfekte frokostbehandling – den tager 25 min. Du forlader klinikken med hud i ro og balance. Behandlingen sammensætter udfra behov og ønsker. Fx kan vi målrette den ældningstegn som linjer og rynker, akne, urenheder, solskader eller tør, trist hud.

En ansigtsbehandling lige efter din hud

I klinikken har jeg to forskellige hudplejeserier:

pHformula

Er et spansk hudplejemærke, som arbejder med “Controlled skin resurfacing”. Det betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste 2 lag; epidermis og dermis og kan ikke sammenlignes med peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Det sker ikke hos pHformula.

Environ® Skin Care

Er et sydafrikansk verdensomspændende mærke. Produkterne fra Environ indeholder bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A & C- vitamin, som beskytter din hud mod udefrakommende faktorer og bekæmper tegn på ældning. I Environ er der fokus på at gøre huden sund, stærk og modstandsdygtig overfor bl.a. uv og forureningspartikler.

En ansigtsbehandling kan give dig fornyet velvære og din hud en flot glød

Under gennemgangen af din hud, vil jeg komme med anbefalinger til pleje, og sammen kan vi lave en plan for, hvordan du opnår det ønskede resultat.

Inden en ansigtsbehandling, starter jeg altid med at analysere din hud.  Huden forandrer sig livet igennem og ændrer sig også med alderen. Derfor er en ansigtsbehandling på min klinik altid tilpasset din hud og aktuelle hudtilstand. Måske er den blevet mere sart med årerne? Måske har du fået bumser, hudorme eller mere rødme?

 Det kan være svært at vælge mellem de forskellige ansigtsbehandlinger. Derfor har jeg lavet behandlingen ”Når jeg ikke ved hvad jeg skal vælge”. Behandlingen er særligt velegnet til dig, som ikke har været i klinikken før.

Supplér din ansigtsbehandling med produkter til hjemmebrug

Til behandlingen kan jeg anbefale dig hvilke hudplejeprodukter, som passer til netop din hudtype og din aktuelle hudtilstand. Alle produkter kan købes her i klinikken. Produkterne kan afhentes i klinikken enten i åbningstiden eller efter aftale via mail, telefon eller sms. Der er også mulighed for at afhente produkter udenfor normal åbningstid efter aftale.

Jeg glæder mig til at behandle dig og hjælpe dig med at få en flot hud med masser af udstråling.