Sydafrikansk hudplejeserie

Environ® Skin Care

Udviklet af

Dr. Des Fernandes

Dr. Desmond Fernandes er pioner indenfor videnskabelig hudpleje, A-vitamin hudpleje produkter og skin needling.

Behandlingsfilosofi

Environ’s behandlingsfilosofi bygger på i at bevare en sund, stærk og normal hudstruktur. Produkterne i Environ’s hudplejeserie kan anvendes af alle uanset alder eller hudtype, og er beregnet til både teenagere, kvinder og mænd.  

Environ® Skin Care er en hudplejeserie baseret på læge, kirurg, forsker og pioner Dr. Des Fernandes forskning samt udvikling i indhold og brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A & C vitamin. Alle vitaminer efterprøves og kvalitetsgodkendes  på et uafhængigt laboratorium i Schweiz. . De aktive ingredienser er beskyttet i de luftfattige pumpe-beholdere, dels for at bibeholde den høje aktivitet og dels for at sørge for hygiejnisk håndtering 

Når vi dagligt bliver udsat for solens stråler og skadelige miljøpåvirkninger, mister vi næringsstoffer, som er vigtige for huden, såsom A-vitamin og antioxidanter. De unikke kombinationer af aktive ingredienser, beskytter huden mod udefrakommende faktorer og bekæmper tegn på ældning. Man kalder også A-vitaminet for hudens ”strygejerns-vitamin”, da det både udglatter, styrker og mindsker hudforandringer.  

Environ® Skin Care Serien

Environ® Skin Care tilbyder hudplejeprodukter til ansigts-, sol og kropspleje samt forskellige rollere til skin needling. I serien fås produkter målrettet både de helt unge og de lidt ældre. Derudover tilbyder serien produkter til behandling af akne, rynker, pigmentering, sart hud, rosacea som andre hududfordringer. 

Environ har egen fabrik i Cape Town i Sydafrika, hvor samtlige produkter produceres. 

Environ® Skin Care har været på markedet i snart 30 år og forhandles med succes i over 70 lande, inkl. Danmark. 

Ansigtsbehandling med Environs produktserie er tilpasset din huds skiftende behov og har fokus på at skabe resultater.  

Der er mulighed for at få både grundige peelinger med fx frugtsyre og enzymer som afslappende massager og luksus masker.  

Giver A-vitamin bivirkninger?

Måske har du også hørt eller læst om at A-vitamin (også kaldet retinol) har tendens til at give rødme? Men bare rolig. Når du bruger A-vitamin fra Environ undgår du det.

Environ udmærker sig nemlig ved at have specialiseret sig i at vænne huden til at optage aktive ingredienser i små doser. De benytter sig nemlig af et helt særligt ”step-up” system.  

Produkterne er nemlig opdelt i op til 5 trin, som gradvis aktiverer hudens receptorer. Derved undgår du at få unødig rødme og andre bivirkninger i huden.  

Niveau 1 skal bruges 2-3 gange før du vil skulle stige til niveau 2 osv. Step-up systemet giver derfor også mulighed for, at produkterne både kan bruges om dagen og om natten. På sigt får du tillige automatisk opbygget solfilter svarende til spf 20 ved step 3 eller derover. 

Optimer effekten af din ansigtsbehandling med Environs DF apparat:

Opgrader din ansigtsbehandling med en af verdens mest avancerede teknologier indenfor avanceret hudpleje. Dr. Fernandez har med sit DF apparat skabt mulighed for at din hud kan optage flere aktive ingredienser langt mere effektivt og få transporteret de essentielle næringsstoffer længere ned i huden end ved en normal ansigtsbehanding. 

DF II apparatet har videnskabeligt dokumenteret effekt med såkaldt dobbelt-teknologi, lavfrekvent sonoferese og pulsernde iontoforese. Denne teknologigiver 40 gange bedre produktoptagelse i de dybere liggende lag af huden, som normalt ikke nås i en traditionel ansigtsbehandling. Produkterne arbejdes, smertefrit, ned i de dybeste og nederste lag af huden via ultralydog elektriske impulser. Derved stimuleres dit bindevæv (og dermed dit kollagen), hvorved fine linjer blødgøres og udglattes ligesom hudens fugt og elasticitet boostes. 

Behandlingen har derfor en god effekt på linier og rynker, ujævn og ru hud, udvidede porer, pigmenter og sart, sensitiv hud.  

Optimer effekten af dine hudplejeprodukter med et simpelt trick

Få det fulde udbytte i din daglige hudplejerutine ved at tilføje et lille ekstra trin.  

Anvend en Environ skin roller – en lille rulle beklædt med små nåle, som laver bittesmå (ikke synlige) huller i den alleryderste del af din hud. Det gør ikke ondt at bruge en skin roller, blot følelsen af en let prikken i huden 

Hullerne står ”åbne” i et par timer efter anvendelse af rullen og huden optager derfor de aktive ingredienser op til ca. 80% bedre. Derfor er det ingredienserne i dine produkter, der gør den store forskel og ikke at du kun bruger en skin roller.   

Der findes rigtig mange forskellige skin rollere og kvaliteter. Det er vigtigt, at du anvender en nåle-rulle som er lavet af nyt kirurgisk stål og får professionel vejledning i, hvordan du anvender skin rolleren korrekt for at undgå at lave unødig skade.  

De skin rollere jeg forhandler i min klinik er fra Environ.  Derved får du en godkendt rulle med nyt kirurgisk stål, som laver den korrekte størrelse ”huller” uden at skade huden. 

Når du skal bruge din roller, anbefaler jeg:

  • Start med at afrense og fugt huden med skintonic  
  • Rul nu huden i et stjernemønster, lodret, vandret og i et x over samme område 
  • Anvend et blidt tryk 
  • Område 1 – pande og øvre øjenlåg 1 min 
  • Område 2 – kinder og nedre øjenlåg 1 min i hver side 
  • Påfør dernæst dine anbefalede produkter.  
  • Start med at rulle to gange om ugen og øge langsomt til daglig brug. Du kan opleve at huden i starten reagerer med lidt rødme og prikken, men det er helt normalt og helt ufarligt.