Hvordan virker pHformula i huden?

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag såkaldt “regenerativ medicin”. Processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og “raske” eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

// pHformula fra Barcelona

Hvor kommer pHformula fra

pHformula laboratoriet ligger i Barcelona og drives af fjerde generation af en familie af farmaceuter med speciale i dermatologi. Bag pHformula er farmaceutFernando Bouffard.

HVad er teknologien bag?

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag såkaldt “regenerativ medicin”. Processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og “raske” eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

FRI FOR FARLIGE STOFFER

pHformula er fri for kunstige duftstoffer, lanolin, mineralske olier og konserveringsmidler. Behandling med pHformula skaber en hud, som er friskere, sundere og har en optimal tilstand.

Bag pHformula er farmaceut Fernando Bouffard. Han er uddannet fra universitetet i Barcelona og afsluttede i 2001 sin Master og Ph.d. i Galenisk farmakologi og farmaceutisk teknologi (forskning, fremstilling og udvikling af lægemidler). Han har specialiseret sig i ingredienserne evne til at trænge ned i huden og påvirke hudcellerne det såkaldte kontrolleret skin resurfacing.

Controlled skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste 2 lag; epidermis og dermis og kan ikke sammenlignes med peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.

// pHformula laboratoriet ligger i Barcelona.

Ældning, acne

kronisk rødme

hyperpigmentering

 

pHformula behandler effektivt ældning, hyperpigmentering, acne og kronisk rødme.

Med pHformula sker hudgenopbygningen/resurfacingen, som en direkte styrkelse af hudlagene og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der kan opstå let afskalning nogle dage efter behandling, men det er langtfra sikkert, og det har heller ikke betydning for det endelige resultat.

Kombinationen af blandt andet forskellige slags frugtsyrer, retinol, niacinamid og peptider er helt unik. Som et særligt kendetegn er pHformula også kendt for sit PH-DVC Complex. Det er et yderst avanceret “leveringssystem”, som kan transportere syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

// pHformula Behandlinger

Nano- og mikroneedling

Er til dig, som ønsker en effektiv hudfornyelsesproces.

Behandling med enten nano eller mikroneedling i kombination med pHformulas power-ingredienser behandlinger stort se alle dine hududfordringer fx:

  • genskaber øjeblikkelig hudens glød og udstråling
  • minimerer forstørrede porer
  • giver lækker struktur
  • afhjælper urenheder
  • reducerer linjer
  • sætter gang i kollagen produktionen = mere fasthed og fylde
  • mindsker hyperpigmentering
  • gennemfugter huden
  • hjælper på kronisk rødme
  • reducerer forekomsten af akne

Når du anvender pHformulas produkter får du repareret beskadiget hud samt genoprettet hudens sundhed og balance – uanset udfordringer og hudtilstande/hudtype.

Når du får en ansigtsbehandling med pHformula produkter tager jeg udgangspunkt i dine ønsker for behandlingen, din aktuelle hudtilstand og din hudtype.

Der er mulighed for at få både grundige peelinger med f.eks. frugtsyre og enzymer som afslappende massager og luksus masker.

pHformula ansigtsbehandlinger er særlig effektive til hudproblemer som akne, sensitiv og ældet hud og kan med fordel bruges som et kur-forløb over fx 6 gange

Nålehoved

Ved hjælp af et sterilt nålehoved laves mikroskopiske kananler i huden som absorberer de aktive sera som tilføjes under behandlingen. Behandlingen giver en god effekt på dannelsen af kollagen og nye hudceller og tager selvfølgelig udgangspunkt i netop det din hud har brug for.

Forskellen på nano- og microneedling

Ved nanoneedling stemples huden med små silikone kegler på 0,15mm. Behandlingen er mindre dybdegående end med nålene ved microneedling og har ingen down-tid. Dvs. den kan bruges før en fest eller fx i frokostpausen.

Behandlingen er smertefri

Behandlingen er smertefri og kræver ingen form for bedøvelse. Der mærkes kun let prikken under behandlingen. Alle behandlinger afsluttes med en beroligende, fugtgivende sheet-maske.

Til behandlingen aftaler vi om din hud skal have nano- eller microneedling med udgangspunkt i din huds tilstand og dine ønsker.

Behandlingen er perfekt til dig, der ønsker at optimerer dine vanlige ansigtsbehandlinger – effekten af syrerne øges og dermed også resultatet.
Behandlingen er hurtigt blevet en stor succes i klinikken og har allerede fået et ”nyt” navn – ”Bliv 10 år yngre på kun 60 min”. Jeg anbefaler et lille kur-forløb på 3 behandlinger med 2-3 ugers mellemrum for bedste resultat.