Få gode råd og vejledning til din hudpleje

Tør og dehydreret hud i ansigtet

Der findes to slags oplevet tørhed og det er vigtigt at finde ud af, hvilken en der skal afhjælpes. Den ene skyldes for lidt fugt og den anden for lidt fedt i huden.

Dehydreret – eller tør hud – opstår, når huden ikke få tilført nok fugt. Uanset hvilken hudtype du har, så vil huden blive påvirket, hvis den udtørres. Der findes et stort udvalg i plejende og fugtgivende hudprodukter, som kan afhjælpe tør og dehydreret hud. Nogle beskriver dehydreret hud som tør hud, netop fordi den føles tør.

Mine anbefalede behandlinger mod tør og dehydreret hud

Når-jeg-ikke-ved-hvad-jeg-skal-vælge - 60 min.

Det kan være svært at vælge hvilken behandling som lige præcis passer til dig og din hud.
Lad mig hjælpe dig med at finde ud af hvad præcis din hud har brug for når du ligger til behandlingen. Du vil opleve at behandlingen giver dig en mere jævn, blød hud med masser af glød.

pHformula Nano needling - 60 min.

Med små, tynde nanonåle laves der mikroskopiske kanaler i hudens yderste overflade og dermed sættes der gang i hudens egen fornyelsesproces og opdeling. Du vil opleve en hud som har mere glans, glød og mere glat i overfladen. Behandlingen gør ikke ondt og er velegnet til alle hudtyper. 

Environ DFII behandling - 70 min.

Environs DF II unikke og avancerede apparat arbejder både med ultralyd og galvanisk jævnstrøm. Denne sammensætning får de aktive sera til at optages op til 100 gange bedre end ved en almindelig ansigtsbehandling.
Effekten er en glattere, mere smidig hud med færre rynker og mindre rødme.
Behandlingen er helt smertefri, kræver ingen bedøvelse. Den opleves faktisk helt afslappende.

Årstider

Afhængigt af årstiderne kan du om vinteren have brug for mere fedt i dine produkter og om sommeren mere fugt.

Tør hud opstår fordi huden mangler sit naturlige hudfedt. Når huden mangler fedt, kan du opleve tørhed og nogle gange mindre afskalning af huden. Samtidig kan det føles som om, at huden er for lille. Huden kan fremstå mat, trist, rød og kan også klø.

Det er vigtigt at afgøre hvilken form for tørhed du lider af og det kan jeg hjælpe dig med ved en hudanalyse. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, og få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Sådan kommer du tør og dehydreret hud til livs

Tør og dehydreret hud kan være meget generende og får huden til at se trist ud. For at komme tør og dehydreret hud til livs, gælder det om at holde huden velfugtet. Men hvordan gør du så det?

Jeg har samlet nogle gode råd til at undgå tør hud:

  • Brug så vidt muligt kun køligt/koldt vand i ansigtet og undlad for varme og lange bade.
  • Brug en mild ansigtsrens. Gerne en rensemælk fremfor et skummende produkt.
  • Undgå at bruge sæbe eller shampoo i ansigtet
  • Vælg en ansigtscreme målrettet din udfordring. Den tørre hud har brug for mere plejende fedtstoffer, som kan styrke huden, hvorimod den dehydreret hud har brug for mere fugt. Jeg anbefaler at du anvender creme både morgen og aften.

  Bestil din ansigtsbehandling mod tør og dehydreret hud

  Mine ansigtsbehandlinger er tilpasset netop din hud, og jeg starter med at lave en analyse af din hud. Derefter tilpasser jeg behandlingen og produkterne efter dit behov. Jeg vil også guide dig til hvilke plejeprodukter som modvirker tør og dehydreret hud.

  Er du i tvivl om hudpleje til tør eller dehydreret hud, så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 6131 0133 eller sende mig en mail på beauty@klinikbettina.dk.