Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger. Vi tager beskyttelse af dine personlige oplysninger meget alvorligt og vil kun anvende dem i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Indsamling af personlige oplysninger Vi indsamler personlige oplysninger, når du foretager en bestilling hos os eller tilmelder dig vores nyhedsbrev. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan omfatte dit navn, din adresse, din e-mailadresse og dit telefonnummer.

Brug af personlige oplysninger Vi anvender dine personlige oplysninger til at behandle din bestilling og til at kontakte dig i forbindelse med din bestilling. Vi vil også bruge dine oplysninger til at sende dig vores nyhedsbrev, medmindre du har fravalgt dette.

Beskyttelse af personlige oplysninger Vi tager passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, tab, misbrug eller ændringer.

Videregivelse af personlige oplysninger Vi vil ikke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at behandle din bestilling eller krævet af loven.

Ret til at få adgang til, ændre eller slette personlige oplysninger Du har ret til at få adgang til de personlige oplysninger, vi har om dig, og til at anmode om at få dem rettet eller slettet. Du kan gøre dette ved at kontakte os på beauty@klinikbettina.dk

Ændringer i denne privatlivspolitik Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil give besked om væsentlige ændringer på vores hjemmeside eller ved at sende dig en e-mail.

Kontakt os Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os på beauty@klinikbettina.dk