Kontakt mig og hør om behandlingsmuligheder.

Lider du af pigmentpletter?

Pigment pletter i ansigtet kan både være mørke og hvidlige. De mørke pletter ses oftere hos kvinder end mænd. Årsagen er sandsynligvis hormoner.

Nogle kvinder oplever at der kommer mørke aftegninger eller pletter i forbindelse med p-piller, graviditet og fødsel. De lyse pletter (underpigmentering) er tegn på at hudens pigment har ”givet op”.  Såvel de lyse som de mørke pletter ses fx også ved ardannelse i forbindelse med akne ar

Mine anbefalede behandlinger mod pigmentpletter

Når-jeg-ikke-ved-hvad-jeg-skal-vælge - 60 min.

Det kan være svært at vælge hvilken behandling som lige præcis passer til dig og din hud.
Lad mig hjælpe dig med at finde ud af hvad præcis din hud har brug for når du ligger til behandlingen. Du vil opleve at behandlingen giver dig en mere jævn, blød hud med masser af glød.

pHformula Nano needling - 60 min.

Med små, tynde nanonåle laves der mikroskopiske kanaler i hudens yderste overflade og dermed sættes der gang i hudens egen fornyelsesproces og opdeling. Du vil opleve en hud som har mere glans, glød og mere glat i overfladen. Behandlingen gør ikke ondt og er velegnet til alle hudtyper. 

Avanceret hudscanning - 30 min.

En ting er hvad du kan se og føle på din hud, men hvad sker der egentligt under overfladen? Dét svar får du (og meget mere) ved en hudscanning. Ved hjælp af pHformulas avancerede hudscanner, får du et billede af om din hud mangler fugt, er sensitiv, har pigmentering i det skjulte, har dybe rynker osv.

Har du tegn på pigmentpletter i ansigtet?

Pigment pletter i ansigtet kan både være mørke og hvidlige. De mørke pletter ses oftere hos kvinder end mænd. Årsagen er sandsynligvis hormoner. Nogle kvinder oplever at der kommer mørke aftegninger eller pletter i forbindelse med p-piller, graviditet og fødsel. De lyse pletter (underpigmentering) er tegn på at hudens pigment har ”givet op”.  Såvel de lyse som de mørke pletter ses fx også ved ardannelse i forbindelse med akne ar.

Hvorfor opstår over- eller under-pigmentering?

Når huden rammes af lys og solens stråler, aktiveres hudens pigmentceller. Huden ændrer farve og vi bliver mere brune. Overpigmentering opstår når pigmentcellerne overproducerer hudens farvestof melanin – stoffet der beskytter huden mod alle UV stråler og giver din hud og din hårfarve.

Nogle gange sker det modsatte. Hudens pigmentceller holder op med at fungere og producerer ikke længere melanin. Pigmentcellerne er så at sige blevet ødelagt og kan ikke mere beskytte huden. De hvide pletter kan også skyldes den arvelige sygdom –  vitiligo. Der vil de hvide pletter være synkrone fx på begge hænder eller begge kinder.

Lad mig hjælpe dig med dine pigmentpletter

I klinikken kan jeg tilbyde dig både behandlinger og produkter målrettet pigmentpletter.

Især frugtsyre behandlinger har vist sig at udjævne pigmenter effektivt. Den bedste tid på året til de aktive behandlinger, er tiden uden for meget sol – dvs. efterår, vinter og tidlige forår.

Jeg vil derudover altid anbefale dig at anvende solcremer med en høj solfaktor hver eneste dag året rundt. Både for at forhindre forværring af dine nuværende pigmentpletter og for at forhindre huden at bliver solskoldet i områder uden pigmenter (de hvidlige pletter). Få en snak om den korrekte hudpleje til netop dig og kig forbi min klinik til en behandlende ansigtsbehandling.

Kontakt mig på telefon 6131 0133 eller send mig en mail på beauty@klinikbettina.dk