Signatur behandling

Ansigts-behandlinger mod akne

Mine anbefalede behandlinger mod akne

Når-jeg-ikke-ved-hvad-jeg-skal-vælge - 60 min.

Det kan være svært at vælge hvilken behandling som lige præcis passer til dig og din hud.
Lad mig hjælpe dig med at finde ud af hvad præcis din hud har brug for når du ligger til behandlingen. Du vil opleve at behandlingen giver dig en mere jævn, blød hud med masser af glød.

pHformula Nano needling - 60 min.

Med små, tynde nanonåle laves der mikroskopiske kanaler i hudens yderste overflade og dermed sættes der gang i hudens egen fornyelsesproces og opdeling. Du vil opleve en hud som har mere glans, glød og mere glat i overfladen. Behandlingen gør ikke ondt og er velegnet til alle hudtyper. 

Avanceret hudscanning - 30 min.

En ting er hvad du kan se og føle på din hud, men hvad sker der egentligt under overfladen? Dét svar får du (og meget mere) ved en hudscanning. Ved hjælp af pHformulas avancerede hudscanner, får du et billede af om din hud mangler fugt, er sensitiv, har pigmentering i det skjulte, har dybe rynker osv.

Akne kan ramme alle uanset køn og alder

Særligt teenagere og kvinder i overgangsalderen rammes af akne.  Derudover oplever de fleste kvinder forandring af huden i forbindelse med deres menstruation.  

Når du bliver teenager, er risikoen for at få bumser og uren hud større. Det skyldes, at mængden af kønshormoner øges og hormonerne får din hud til at danne mere hudfedt (talg) som er medvirkende til at danne flere bumser og hudorme. Den ekstra dannelse af fedt kan give huden et glinsende og blankt udtryk. Fedtet hud kan også skyldes at huden faktisk er dehydreret, altså mangler fugt.  

Det kan være utroligt generende at have akne, og man kan føle sig ramt både fysisk og psykisk. Når du kommer til en ansigtsbehandling, starter jeg altid med at lave en hudanalyse og vi taler sammen om hvad der er bedst for dig og din hud.  

Ansigtsbehandlinger kan være med til at få styr på talg produktionen og dermed færre hudorme og bumser. Jeg vejleder dig i hvordan du bedst passer huden derhjemme med de rigtige produkter. 

Vær opmærksom på at behandlingen af bumser og hudorme tager tid og at der kan ske en lille forværring i starten. Det skyldes primært at huden renses grundigere i dybden.  

Hvad er akne?

Akne ses både som talgknopper, bumser, og hudorme. Nogle gange viser akne sig som betændte cyster, som både er ømme og røde.  Grunden til at akne opstår er, at hudens talg-produktion overstimuleres af hormonerne i kroppen, og den ekstra produktion af hudfedt og talg viser sig som akne (bumser/hudorme) Hudorme er en mindre samling af talg, som ses som små sorte eller hvide prikker i huden.  

Akne kan opstå hos både teenagere og voksne. Uanset alder er det kroppens hormoner, som sætter gang i  talgproduktionen. Op til 80% af alle teenagere bliver ramt af bumser og hudorme. Du kan især opleve at blive ramt af akne hvis din mor eller far også har lidt af akne. Der er ingen grund til at du skal finde dig i akne. Jeg kan hjælpe dig med behandlinger og hudpleje produkter målrettet akne.  

Få styr på aknen og fedtet hud med den rette hudpleje 

Jeg vejleder og giver gode råd, som kan hjælpe dig med at slippe af med den fedtet hud og aknen. Du opnår det bedste resultat ved at kombinere ansigtsbehandlingerne, som jeg udfører på klinikken, med korrekt og daglig hudpleje hjemme hos dig selv. Jeg hjælper dig med at vælge de bedste hudplejeprodukter, som du selvfølgelig kan købe her på klinikken. Med de rette værktøjer, hjemmearbejde og lidt tålmodighed, kan du komme din fedtet hud og akne til livs.  

Anerkendte og virkningsfulde mærker hudplejeprodukter

Jeg fører flere anerkendte mærker målrettet  akne . Mange af disse har vist sig at have en utrolig god og helbredende effekt mod akne. Jeg kan anbefale produkterne fra det spanske mærke pHformula, sydafrikanske mærke Environ og det franske mærke Biologique Recherche. Virksomheder som har specialiseret sig i hudproblemer, og selvfølgelig også akne, som er et udbredt problem for kvinder og mænd over hele verden. Inden du går hjem, sørger jeg altid for at give dig en grundig oplæring i brugen af produkterne. Så får du mest muligt ud af dit køb og du har taget det første skridt mod at komme din akne til livs.  

Gode råd til at forhindre akne og fedtet hud

I nogle perioder vil du måske opleve, at du har flere urenheder end på andre tidspunkter. Det skyldes din hormonbalance.  

Her er nogle gode tips til at undgå udbrud af akne og holde forekomsten af akne nede: 

  •  Undgå produkter, som indeholder industrielle olier (mineralske olier – petrolatum, parafinum ligudium, lanolin osv). 
  • Hold igen med sukkerholdig kost.Spar på mælkeprodukterne mælkeprodukter. 
  • Spis kost med højt indhold af A og C vitamin 
  • Undgå makeup produkter som indeholder talkum (talc)  
  • Daglig hudpleje, både morgen og aften 

Få ansigtsbehandlinger mod akne og fedtet hud 

Kontakt mig, hvis du er ramt af akne – uanset graden. Jeg laver en hudanalyse, som er udgangspunkt for hvilke behandlinger og produkter, der vil være bedst for din hud. Sammen laver vi en plan for et forløb, som kan få din akne til at forsvinde.  

Kontakt mig på telefon 6131 0133 eller send mig en mail på beauty@klinikbettina.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og ikke mindst til at hjælpe dig til at få et liv uden akne.