For en glattere, yngre udseende hud

Effektive ansigts-behandlinger mod rynker

Jeg fører mange anerkendte mærker indenfor ansigtshudspleje i klinikken. Flere af produkterne virker forebyggende mod rynker. Har du brug for rådgivning om valg af det rigtige produkt, så spørg endelig. Jeg deler meget gerne ud af min viden og erfaring med de forskellige mærker.  

Hvad er rynker?

Rynker er en del af vores naturlige ældning, da huden bliver tyndere og med tiden mister en del af sin elasticitet. Det ses på hudoverfladen som rynker og kan være mere eller mindre synligt. Det kan også være meget forskelligt fra person til person, hvornår rynkerne gør sit indtog. De fleste begynder at få rynker i 30´erne og affinder sig med dem. Rynker kan være med til at give dit ansigt karakter, men ikke alle er glade for den naturlige ældning. Vær opmærksom på at særlig solens stråler får huden til at ældes hurtigere. Føler du, at dine rynker får dig til at se ældre eller træt ud, så kontakt mig og lad os sammen finde den rette behandling mod rynkerne.  

Mine anbefalede behandlinger mod rynker

Når-jeg-ikke-ved-hvad-jeg-skal-vælge - 60 min.

Det kan være svært at vælge hvilken behandling som lige præcis passer til dig og din hud.
Lad mig hjælpe dig med at finde ud af hvad præcis din hud har brug for når du ligger til behandlingen. Du vil opleve at behandlingen giver dig en mere jævn, blød hud med masser af glød.

Dermapen pro microneedling - 80 min.

Dermapen er det mest avanceret microneedling værktøj på markedet, behandlingerne er sikre og har meget gode resultater. Når Dermapen bevæges over huden sammen med et kraftigt serum (tilpasset dit behov), stimuleres hudens naturlige vente til at danne mere kollagen. Dette er med til at danne ny og frisk hud med færre linier, rynker, pigmentpletter og mindre porer.

Avanceret hudscanning - 30 min.

En ting er hvad du kan se og føle på din hud, men hvad sker der egentligt under overfladen? Dét svar får du (og meget mere) ved en hudscanning. Ved hjælp af pHformulas avancerede hudscanner, får du et billede af om din hud mangler fugt, er sensitiv, har pigmentering i det skjulte, har dybe rynker osv.

Kan rynker undgås?

Hvad bestemmer om vi får mange eller få rynker? 

Rynker ikke undgås, og det er genetisk bestemt hvor mange rynker vi får. Du kan dog gøre meget selv for at forebygge rynker. Jeg anbefaler dig at forebygge linier og rynker ved at anvende solcreme hver dag året rundt. Solen og lysets stråler er nemlig med til at nedbryde dit bindevæv og dermed giver dig flere rynker hurtigere. 

Med den rette behandling og velplejet hud, kan du minimere de synlige linier og rynker.

Vær opmærksom på

Hvad kan du selv gøre, for at forebygge rynker?

Rynker er en naturlig del af aldringsprocessen, men der er nogle ting, du kan gøre for at forebygge dem.

  • Brug professionelle produkter anbefalet af en kosmetolog til at reducere synlige tegn på ældning og forbedre hudens sundhed.
  • Beskyt din hud mod solskader ved at anvende en bredspektret solcreme med SPF 30 hver dag.
  • Hold din hud hydreret ved at drikke rigeligt med vand og bruge en fugtgivende creme dagligt.

Vær opmærksom på, at en professionel behandling fra en kosmetolog er den effektive måde at reducere synlige rynker på og give din hud en mere strålende og ungdommelig glød.

    Uanset din hudtype

    Jeg tilbyder ansigtsbehandling til forebyggelse af rynker  

    Med en opstrammende ansigtsbehandling, vil du kunne reducere dine rynker, og du vil få følelsen af elasticitet og fugt i din hud igen. Giv dig selv en gave, og book tid til en ansigtsbehandling mod rynker. Jeg tilbyder altid at lave en hudanalyse, inden jeg går i gang med din ansigtsbehandling. Så kan du være sikker på, at din hud får præcis den behandling, som er bedst for den, uanset din hudtype.